keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kielletty alle 40-vuotiailta

Onneksi minulla riitti ikä. Pääsin Silverplus-kuntokeskukseen sisään Turussa.
Silverplus on Suomen ensimmäinen aikuisille kohdennettu hyvinvointikeskus.
Tosin papereitani ei kysytty, mutta se ei haitannut menoa. Taisin nimittäin päätyä Turun upeimpaan kuntosaliin. Huokaisin syvään jo astuessani sisään. Tilaa ja valoa oli joka suuntaan. 

Kuntosalilla voi treenata sinisen taivaan alla. Katto on tehty lasista ja joka puolella on isot ikkunat, pehmeitä nojatuoleja, viherkasveja ja solisevia patsaita. Pukuhuone on niin avara, että siellä voisi järjestää tanssit.

Parempia kuvia voi käydä katsomassa yrityksen omilta nettisivuilta.

Pukuhuoneessakin on sohvaryhmä kattokruunuineen ja joka puolella on todella siistiä. Saunasta on lasi-ikkunoiden takaa näkymä Manhattan-liikekeskuksen suuntaan. Paikka on niin viihtyisä, että siellä voisi oleskella pidemmänkin aikaa treenien jälkeen. Päinvastoin kuin monessa muussa ahtaassa ja hikisessä liikuntakeskuksessa. Kyseessä on perheyritys ja siellä jyllää naisenergia, minkä kyllä huomaa kaikessa.

Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan: siellä voi tutustua kolme kertaa maksutta kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan. Tuntivalikoima on monipuolinen ja palvelutarjonta on vakuuttava K-40 ikäryhmälle. Huippujuttu!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentavat kommentit ja palautteet ovat lämpimästi tervetulleita!